Nieuw trainersontslag in aantocht? “Ze moeten punten pakken”

  Nieuw trainersontslag in aantocht? “Ze moeten punten pakken”

  vrijdag 20 oktober 2017 om 11:35

  KV Mechelen staat na tien speeldagen op een teleurstellende veertiende plaats met slechts acht punten. Yannick Ferrera gaat met zijn team dit weekend op bezoek bij KAS Eupen. Voorzitter Johan Temmermans spreekt zich uit over zijn situatie.

  De voorzitter van Malinwa lijkt niet geneigd zijn trainer de laan uit te sturen. "Je leest en ziet al die trainersontslagen. Bij AA Gent, bij Oostende, bij Anderlecht… Ik vind dat een gemakkelijk-heidsoplossing", zegt Timmermans aan Het Laatste Nieuws. "Het is altijd on-Mechels geweest – toch tijdens mijn periode als voorzitter – om een trainer vroegtijdig te ontslaan. We laten Ferrera zijn werk doen."

  Door de mindere resultaten van Mechelen viel er toch wat gemor op te merken. Timmermans zat al samen met Ferrera én enkele spelers aan tafel. "We hebben geen enkel signaal gekregen om te twijfelen aan Yannick en dat heb ik hem ook gezegd." Hij benadrukt dat het niet nodig is om snel en emotioneel te gaan reageren. "'Koppen kappen' is niet de bedoeling. De trainer heeft zelf ook altijd aangegeven dat hij hier nog altijd gelukkig is."

  De druk lijkt dus even van de ketel. Toch is Timmermans ervan overtuigd dat zijn team iets moet gaan rapen in de Oostkantons. "Ik heb de spelers op scherp gezet. Ze moeten punten pakken. En ik heb het gevoel dat iedereen op dezelfde golflengte zit", besluit de grote baas van Malinwa.

  Poll

  Moet Mechelen het vertrouwen geven aan Ferrera?

  (274 stemmen)

  Plaats een reactie

  vrijdag 20 oktober 2017 om 11:47
  De trainer is zo gelukkig dat hij zich afvroeg waarom Gent,Oostende, Anderlecht en Club niet aan hem dachten.
  Vind ik leuk
  SD +8648
  vrijdag 20 oktober 2017 om 12:19
  Wat doe je met een zelfverklaarde "goede" trainer ?
  [Reactie gewijzigd op vrijdag 20 oktober 2017 om 12:19]
  Vind ik leuk
  ricky 2 +1010
  vrijdag 20 oktober 2017 om 14:38
  Gewoon een slechte trainer.
  Als ze hem houden gaan ze zakken.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Nieuw trainersontslag in aantocht? “Ze moeten punten pakken”