Vertrekker heeft berouw: Dan zat ik nu nog bij Club Brugge

  Vertrekker heeft berouw: "Dan zat ik nu nog bij Club Brugge"

  vrijdag 20 oktober 2017 om 10:15

  Met Wesley Moraes heeft Club nu zijn ideale targetspits gevonden, maar daar had evengoed Obbi Oulare kunnen staan. De nog altijd maar 21-jarige spits laat in Het Laatste Nieuws doorschemeren dat hij spijt heeft van zijn vroege vertrek.

  Zijn transfer naar het Engelse Watford was absoluut geen succes, dat beseft hij zelf ook. "Hadden bepaalde mensen uit mijn omgeving niet aan me gesleurd en getrokken, was ik nu waarschijnlijk nog bij Club Brugge. Ik was nog maar achttien en besefte het niet allemaal zo goed. Ik was een beetje naïef en vertrouwde honderd procent op mijn entourage."

  Sindsdien heeft hij wel gebroken met die mensen. "Ik heb daar nu geen contact meer mee. We hebben geen ruzie gemaakt, maar de samenwerking is stopgezet. Er gaat nu eenmaal veel geld in het voetbal om en iedereen kijkt naar zijn zakken", klinkt het scherp.

  Zondag kijkt hij Club Brugge opnieuw in de ogen. Dat wordt ondanks alles een blij weerzien. "Dat wordt heel speciaal. Ik ken Simons nog, Vormer ook, Vanlerberghe en Cools van bij de nationale ploegen. Refaelov heeft zelfs voor mijn trouwringen gezorgd. Hij heeft een zaak in Brugge."


  Poll

  Keert Oulare ooit terug naar Club?

  (331 stemmen)

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws

  Vertrekker heeft berouw: "Dan zat ik nu nog bij Club Brugge"