Nainggolan geeft moed niet op: Ik doe er alles voor om erbij te zijn

Nainggolan geeft moed niet op: "Ik doe er alles voor om erbij te zijn"

20-10-2017 07:45
1

België is al een tijdje geplaatst voor het WK in Rusland. De kern van Roberto Martinez ligt nog niet vast, al ziet het er niet naar uit dat Radja Nainggolan erbij zal zijn. Zelf geeft hij zich niet zomaar gewonnen.

De relatie tussen Martinez en Nainggolan is al een hele poos niet al te best. Zo verwijt de bondscoach 'Ninja' een gebrek aan focus. Iets wat hem bij Roma wel lijkt te lukken. "Ik probeer altijd en overal hetzelfde te doen. Moeilijke vraag dus. Ook omdat ik niet nog méér problemen wil veroorzaken dan er al geweest zijn", blijft hij voorzichtig in Het Nieuwsblad.

Toch hoopt Nainggolan om zijn plaatsje binnen de selectie af te dwingen. "Ik ben ervoor aan het strijden. Ik doe alles om erbij te zijn op het WK. Maar het wordt moeilijk, hé, ik viel er nu al twee keer naast." Zowat alles fans van de Rode Duivels schreeuwen al een hele poos om de selectie van Nainggolan.

Een mooi gebaar vindt hij zelf, al beseft de Rode Duivel dat hij zijn stekje zelf moet zien te verdienen. "Die steun doet natuurlijk veel deugd. Maar ik kan mezelf niet opstellen of selecteren. Ik ben aan het wachten en ik hoop dat het vroeg of laat weer in orde komt." De sterkhouder van AS Roma geeft de moed dus niet op.