Sa Pinto sneert naar collega-trainer: Dat is dan zijn mening

  Sa Pinto sneert naar collega-trainer: "Dat is dan zijn mening"

  vrijdag 20 oktober 2017 om 07:30

  Standard doet het tot dusver niet al te best in de Jupiler Pro League. Toch pakten de Rouches de vorige speeldag de volle buit tegen KV Kortrijk. Komend weekend gaat Standard op bezoek bij seizoensrevelatie Moeskroen.

  Wie had gedacht dat Moeskroen na tien speeldagen op een Play-Off 1 plaats zou staan? Waarschijnlijk niemand. Behalve trainer Mircea Rednic dan. Hij noemde zijn team zelfs de favoriet voor de Waalse clash. Ricardo Sa Pinto denkt er zo het zijne van. "Dat is zijn mening. Wij zijn gefocust op onze wedstrijd. Maar het wordt wel oppassen voor de snelheid van Moeskroen", vertelt de Portugees in Het Laatste Nieuws.

  Toch belooft het een lastige trip te worden voor de Luikenaren. Het is immers al van 2009 geleden dat de Rouches konden winnen op Le Canonnier. "We zijn ervan overtuigd dat we iets kunnen rapen. Dat het zo moeilijk loopt op verplaatsing? We hadden zowel in Eupen als in Mechelen meer verdiend dan een gelijkspel." Zijn spelers zijn er alvast klaar voor. "Iedereen binnen de spelersgroep is geconcentreerd en wil een goed resultaat neerzetten", besluit Sa Pinto.

  Poll

  Wie wint de wedstrijd?

  (105 stemmen)

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws

  Sa Pinto sneert naar collega-trainer: "Dat is dan zijn mening"