Het gemis van Vanhaezebrouck is groot: Ik ben emotioneel

  Het gemis van Vanhaezebrouck is groot: "Ik ben emotioneel"

  vrijdag 20 oktober 2017 om 07:00

  Stefan Mitrovic is de rots in de branding achterin bij AA Gent. Onder Vanderhaeghe wonnen de Buffalo’s hun eerste partij met 2-0 van Waasland-Beveren. Al had de centrale verdediger het bijzonder moeilijk met het vertrek van Vanhaezebrouck.

  “Ik heb het persoonlijk moeilijk gehad”, vertelt hij aan Het Laatste Nieuws. "Ik ben iemand die zich voortdurend afvraagt: Why, why, why? Ik probeer elke dag beter worden, als mens en als voetballer." Mitrovic zoekte dan ook naar oplossingen. “Ik ging naar huis met de vraag wat ik kon doen om de situatie te veranderen. We probeerden alles, maar niets lukte."

  De Serviër liet zelfs een traan bij het vertrek van Vanhaezebrouck. "Ja, ik ben emotioneel. Daar ben ik echt niet beschaamd om. Ik ben een echte man als ik een echte man moet zijn, dat toon ik op het veld. Maar daarnaast ben ik een emotioneel mens. Het is niet dat ik zwaar gehuild heb, maar er vloeide wel een traan."

  Het respect voor zijn ex-coach is dan ook bijzonder groot. "Vanhaezebrouck is verleden tijd voor de club, maar voor mij zal hij altijd speciaal blijven. Hij was heel belangrijk voor mijn carrière. Hij bracht me bij Kortrijk, vervolgens bij Gent. Ik zal hem altijd dankbaar zijn", besluit de emotionele Mitrovic.

  Poll

  Wordt Vanhaezebrouck gemist?

  (373 stemmen)

  Plaats een reactie

  JanB +5844
  vrijdag 20 oktober 2017 om 08:37
  Ik heb zo'n stil vermoeden dat er deze winter een nieuwe verdediger vanuit Gent richting Stade Émile Versé zal trekken . . .
  Vind ik leuk
  freeman +11014
  vrijdag 20 oktober 2017 om 08:50
  Zou het kunnen dat dit ook reeds gepland zou zijn ? Waar er rook is , ...... zou wel eens kunnen bewaarheid worden ?
  Vind ik leuk
  Toca +33482
  vrijdag 20 oktober 2017 om 09:10
  Amai die zit ook al mee in dat groot complot: -)
  Vind ik leuk
  Polleken 77 +1933
  vrijdag 20 oktober 2017 om 09:16
  Ik zou het allemaal zo ver niet zoeken, een mens mag toch eens emotioneel zijn zonder bijbedoelingen, gewoon eerlijk rechtuit.
  Vind ik leuk
  Toca +33482
  vrijdag 20 oktober 2017 om 09:31
  Hoop en vermoed dat je mijn sarcasme begrepen had .
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Het gemis van Vanhaezebrouck is groot: "Ik ben emotioneel"