Austria Wien - Rijeka: 1-3

Groep E
Atalanta - Apollon Limassol: 3-1
Everton - Lyon: 1-2
Bij Atalanta bleef Timothy Castagne 90 minuten op de bank. Hij mocht wel drie juichen na goals van Josip Ilicic, Andrea Petagna en Remo Freuler. Kevin Mirallas speelde dan weer in de punt van de aanval bij Everton. Na 68 minuten werd hij vervangen. Nabil Fekir bracht de bezoekers met een strafschop op een voorsprong. Ashley Williams zorgde voor de gelijkmaker. Uiteindelijk bezorgde Bertrand Traore de bezoekers de zege. Het opvallendste beeld van de match kwam van een vader met een baby op zijn arm die vocht met de spelers.

Groep G
Hapoel Beer Sheva - FC FCSB: 1-2
Lugano - Viktoria Plzen: 3-2

Groep H
BATE Borisov - 1. FC Köln: 1-0
FK Crvena Zvezda - Arsenal: 0-1
Arsenal is zo goed als zeker van overwintering in de Europa League na een 1-0 zege op Rode Ster Belgrado. Olivier Giroud scoorde in de 85e minuut met een fraaie omhaal. The Gunners hebben door de overwinning negen punten uit drie duels.

Zulte Waregem - Vitesse: 1-1
Essevee kwam thuis niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Vitesse. Lees hier het volledige verslag. In de andere wedstrijd van de groep haalde Lazio het eenvoudig bij Nice. Het werd 1-3. Voormalig KRC Genk-speler Sergej Milinkovic-Savic scoorde twee keer. Jordan Lukaku was niet van de partij.

Groep L
FK Vardar Skopje - Real Sociedad: 0-6
Zenit St. Petersburg - Rosenborg: 3-1
Zenit Sint-Petersburg won donderdagavond met 3-1 van Rosenborg, de ploeg die Ajax in de voorrondes klopte. Emiliano Rigoni was de grote man bij de Russische topclub. De Argentijn maakte drie doelpunten. Ook Real Sociedad-spits Willian José tekende voor een hattrick. Dat deed hij op bezoek bij Vardar. Sociedad won met liefst 6-0.