Worden Vanhaezebrouck en Raman herenigd bij RSCA? 'Later samenwerking? Graag'

Worden Vanhaezebrouck en Raman herenigd bij RSCA? 'Later samenwerking? Graag'

19-10-2017 20:34

Benito Raman heeft een echte haat-liefde verhouding met Hein Vanhaezebrouck. Beide heren kregen het meermaals met elkaar aan de stok. Toch sluit Raman niet uit dat hij ooit nog samenwerkt met de coach.

"Als ik later de kans krijg om nog eens met Hein te werken, wil ik dat ook. Graag", klinkt het in Sport/Voetbalmagazine. "Als coach is hij top, de beste met wie ik de laatste zeven jaar werkte."

Raman weet ook dat zijn relatie met de trainer niet altijd even goed was. "De fout die we maakten was dat hij na de titel zei: we beginnen vanaf nul, alles wat gebeurde, vergeten we. Maar dat ging niet. Als er wat met mij gebeurde, zat in zijn achterhoofd: ah ja, dat is hetzelfde van vorig jaar. En ik dacht ergens hetzelfde", zegt hij.

Raman weet dat hij ook fout zat. "­Op zeven jaar tijd heb ik twee mindere jaren gehad. De laatste twee, omdat ik niet voor honderd procent bezig was met mijn vak. Dat kan ik zeggen, ja. Ik kan nu wel coaches dingen verwijten, maar feit is: het lag aan mij", aldus Raman.