Concurrent Mertens denkt aan vertrek: Snelle manier om weer 100% te worden

  Concurrent Mertens denkt aan vertrek: "Snelle manier om weer 100% te worden"

  donderdag 19 oktober 2017 om 15:15

  Arek Milik staat mogelijk voor een vertrek bij Napoli. De Poolse spits, die opnieuw met een zware knieblessure kampt, erkent dat hij na de winterstop verhuurd kan worden.

  Napoli heeft plannen om Milik een half jaar te stallen bij Chievo. In Verona moet hij werken aan zijn wedstrijdritme. "Ik sluit niet uit dat ik op huurbasis ga vertrekken", knikt Milik instemmend tegenover Sportowy Fakty. "Het is een snelle manier om weer 100% te worden, ook met oog op het WK met Polen. Ik zal er klaar voor zijn om mijn land te helpen."

  Milik werd drie weken geleden geopereerd. "De knie is een beetje gezwollen en het doet soms pijn, maar ik voel me elke dag beter", zegt hij. "Het revalidatieproces verloopt goed. Op korte termijn ga ik oefeningen doen in het zwembad en daarna ga ik cardio doen. In deze situaties is een goede mentaliteit heel belangrijk. De eerste twee weken na mijn blessure waren het moeilijkst, maar er is inmiddels wat tijd overheen gegaan. Ik wil alle mensen die me hebben gesteund met berichten en foto's bedanken."

  De 23-jarige Milik werd vorig seizoen voor 35 miljoen euro overgenomen van Ajax. De centrumspits maakte direct indruk, maar een gescheurde kruisband zette Milik maanden buitenspel. Dries Mertens deed het fenomenaal als vervanger van Milik, waardoor de Rode Duivel ook na de rentree van Milik zijn basisplaats behield. Door de nieuwe knieblessure van Milik zal Mertens voorlopig weinig rekening moeten houden met deze concurrent.

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws

  Concurrent Mertens denkt aan vertrek: "Snelle manier om weer 100% te worden"