'Antwerp-supporters glippen door de mazen van het net en zitten in thuisvak Club'

'Antwerp-supporters glippen door de mazen van het net en zitten in thuisvak Club'

19-10-2017 09:21
2

Club Brugge probeert er alles aan te doen om ervoor te zorgen dat de wedstrijd tegen Antwerp van zondag niet ontspoort. Bij Blauw-Zwart vreest men ongeregelheden in én naast het stadion. Zo zitten er mogelijk heel wat Antwerp-supporters in de thuisvakken van Club Brugge.

Antwerp kreeg sowieso 850 plaatsen in het bezoekersvak, maar dat vonden de supporters niet genoeg. Een pak fans van The Great Old probeerden dan ook een ticket te bemachtigen in het thuisvak van Club Brugge, ook al is dat verboden. Zo'n tweehonderdtal Antwerp-fans zagen hun ticket daardoor al geannuleerd worden. Maar volgens Het Nieuwsblad zullen er toch zo'n honderd supporters in de thuisvakken van Club Brugge zitten. 

Zij zitten aan de rechterkant van de Westtribune en opvallend midden bovenaan de Oosttribune, één van de 'hevigste' tribunes van Club Brugge. De p  olitie van Brugge kan er alvast niet mee lachen. "Wie op een andere manier probeert binnen te raken, riskeert vervolging", zegt Korspchef Dirk Van Nuffel. "Er zullen er wel door de mazen van het net glippen, maar als er Antwerp-supporters tussen de harde kern van Club belanden, wens ik die veel succes", besluit hij.