Vader Svilar bijt terug: Hoogstaand lid van Anderlecht heeft hem bedreigd

Vader Svilar bijt terug: "Hoogstaand lid van Anderlecht heeft hem bedreigd"

19-10-2017 07:18
8

Tussen Anderlecht en de familie Svilar lijkt het nooit meer goed te komen. De jonge doelman koos voor het hazenpad en vertrok afgelopen zomer bij de Brusselaars. Vader Ratko pakt nu uit met een opvallend verhaal.

Svilar verliet Anderlecht nadat naar eigen zeggen de club zijn afspraken niet nakwam. "Alles verliep volgens plan tot RSCA mondelinge afspraken (door hén gemaakt) begon te negeren, en de hoofdcoach (René Weiler, red.) in een individueel gesprek Mile vertelde dat hij geen vertrouwen had in hem", klinkt het in Het Laatste Nieuws.

Dat was niet de enige reden waardoor men besloot om Anderlecht te verlaten. Zo was er nog één. "Ook werd onze zoon van 17, 18 jaar door een vooraanstaand official van Anderlecht bedreigd met de woorden dat hij een straatvechter was en zou vechten tegen ons", zegt vader Ratko verrassend.

"Al dit zette Mile ertoe aan om de beslissing te nemen om Anderlecht per direct te verlaten. Die keuze maakte Mile en Mile alleen. Ik als vader zag mij genoodzaakt om in actie te komen, en vriendelijk verzocht ik het bestuurslid om mijn zoon niet langer te bedreigen, en ik vroeg de zaakwaarnemer van Mile om de best mogelijke optie te zoeken", besluit hij.

Lees ook: Vader Svilar haalt verwoestend uit naar Verheyen: "Mijn zoon beschuldigd"

Lees ook: MOOIE BEELDEN: Lukaku troost blunderende en ontgoochelde Svilar