'Verrassende Premier League-move hangt in de lucht voor Ancelotti en Tuchel'

'Verrassende Premier League-move hangt in de lucht voor Ancelotti en Tuchel'

18-10-2017 23:24
1

Leicester City verraste deze week door manager Craig Shakespeare op staande voet te ontslaan. The Foxes moeten nu op zoek naar een nieuwe manager en hebben naar verluidt enkele opvallende namen op het oog.

Volgens The Telegraph beslissen de Thaise bestuurders Vichai en Aiyawatt Srivaddhanaprabh vanuit hun thuisland over de opvolging van Shakespeare. Burnley-manager Sean Dyche (foto) staat bovenaan het verlanglijstje en naar verwachting wordt er op korte termijn contact gezocht met de 46-jarige Brit. Dyche staat sinds oktober 2012 aan het roer bij de huidige nummer zeven van de Premier League en heeft een afkoopsom van 2,8 miljoen euro in zijn contract staan.

Ook Sam Allardyce en Thomas Tuchel worden in verband gebracht met Leicester City, terwijl een verrassende move voor Carlo Ancelotti evenmin uitgesloten hoeft te worden. The Foxes hopen voor de thuiswedstrijd tegen Everton op 29 oktober een opvolger van Shakespeare te presenteren. Voor het zover is, heeft assistent-trainer Michael Appleton de leiding in het King Power Stadium.