Kampioenenbal is weer een avondje voor de Belgen en oude bekenden

Kampioenenbal is weer een avondje voor de Belgen en oude bekenden

18-10-2017 19:58
1

Woensdagavond hoopt Anderlecht te stunten tegen PSG, maar niet alleen paars-wit moet de Belgische eer hoog houden in de Champions League. Een overzicht van Belgen die straks in actie komen. 

Groep A
Benfica - Manchester United
Twee jeugdproducten van Anderlecht nemen het tegen elkaar op. Mile Svilar staat immers in doel bij de thuisploeg. Onze jonge landgenoot breekt woensdagavond een record. Houdt hij ook de nul? Dan moet hij beletten dat onder meer Romelu Lukaku scoort. Bij United is hij de enige Belg aan de aftrap. Fellaini is immers geblesseerd. 

CSKA Moskou - Basel
Het bestaat nog, matchen zonder landgenoten. Dit is er eentje.

Groep B
Anderlecht - PSG
Bekijk de hele opstelling van de match hier.

Bayern München - Celtic
Tegen de Duitsers start Dedryck Boyata centraal achterin. 

Groep C 
Qarabag - Atlético Madrid
Bij de bezoekers viel Yannick Carrasco in. Het bleef 0-0.

Chelsea - Roma
Thibaut ourtois en Eden Hazard beginnen bij Chelsea aan de match. Michy Batshuayi is zijn basisplaats alweer kwijt. Alvaro Morata start bij de Blues in de aanval. Aan de andere kant mag Radja Nainggolan wel beginnen. 

Groep D
Barcelona - Olympiacos
In Camp Nou start er nog een Belgische doelman, Silvio Proto. Op het middenveld speelt Gillet. Voorin moet ex-Standard-speler Carcela voor de toevoer zorgen. Opvallend,  Vadis start in de punt van de aanval. Die andere voormalig speler van Club Brugge, Bjorn Engels, start op de bank. 

Juventus - Sporting
Helaas ook in deze affiche geen Belgen.