Vader Hanni mengt zich in discussie na fluitconcerten richting zoon Sofiane

Vader Hanni mengt zich in discussie na fluitconcerten richting zoon Sofiane

18-10-2017 19:22
5

Sofiane Hanni heeft het nog niet gemakkelijk gehad bij RSC Anderlecht dit seizoen. De kapitein van paars-wit werd al meermaals uitgefloten en is het zwart schaap van het Brusselse publiek. Zijn vader relativeert.

Hanni begrijpt dat hij niet al te geliefd is, maar het lijkt hem nauwelijks te raken. "Hij vindt het hoogstens een beetje ambetant om uitgefloten te worden", zegt zijn vader Nordine Hanni in Sport/Voetbalmagazine.

"Na de match tegen Standard hebben we er twee minuten over gebabbeld en daarna zijn we met twee iets gaan eten. Dat wijst erop dat hij goed kan relativeren. Hij weet dat het een minderheid is en er nog geen grens werd overschreden", klinkt het.

Keel-en koppijn
Toch moet het volgens Nordine niet veel verder gaan. "Ik zal mij pas zorgen maken de dag dat ze hem lichamelijk bedreigen of zijn auto beschadigen. Laat die enkelingen dus maar fluiten. Ze zullen er keel- en koppijn aan overhouden."

Dat ze op zijn zoon fluiten, vindt hij eigenlijk maar belachelijk. "Al vind ik fluiten of schelden een teken van machteloosheid. Iedereen heeft recht op een mening, maar je moet wel met fatsoenlijke argumenten komen", besluit hij.