Raman straalt na kanonstart: Het doel is hier twee of drie jaar basisspeler zijn

  Raman straalt na kanonstart: "Het doel is hier twee of drie jaar basisspeler zijn"

  woensdag 18 oktober 2017 om 16:48

  Benito Raman trok afgelopen zomer de deur van Sclessin achter zich dicht om de grens over te steken naar het oosten. Bij het Duitse Fortuna Düsseldorf vindt hij zijn voetbalgeluk terug. De aanvaller kijkt dan ook hoopvol naar de toekomst.

  Voor Raman is de overgang naar de 2.Bundesliga moeiteloos verlopen. Zijn club prijkt bovenaan de ranglijst en zelf mocht hij al quasi alles spelen. "Ik had nooit verwacht dat het zo goed zou gaan", klinkt hij zelf verbaasd in Sport/Voetbalmagazine. "Van de technisch directeur hoorde ik vooraf dat nieuwe spelers meestal twintig minuten tot drie kwartier krijgen om zich aan te passen, maar ik kwam direct aan de aftrap." In zes optredens, waarvan vijf keer als basiskracht, scoorde Raman twee keer en deelde hij één assist uit.

  In zijn contract is een clausule opgenomen waarin staat dat, als Raman vijftien keer start, de verbintenis automatisch verlengd wordt. Dat kan een extra jaartje huur betekenen óf een definitieve transfer. Raman zelf weet wel wat te kiezen. "Ik ga ervan uit dat die vijftien wedstrijden geen probleem zijn en dat ik hier volgend jaar nog zit. Of nog twee à drie jaar. Dat is het doel: hier twee, drie jaar basisspeler zijn en terug meemaken wat ik in Gent heb meegemaakt", blikt hij vooruit.

  Poll

  Kan Raman het niveau van de Bundesliga aan?

  (140 stemmen)

  Plaats een reactie

  Pozuelo +2
  woensdag 18 oktober 2017 om 18:21
  Veel blabla voor die snotbel
  Vind ik leuk
  freeman +10945
  woensdag 18 oktober 2017 om 18:54
  Heeft hij reeds een repertorium om in het Duits te gaan zingen ?
  Alle Bauern .... lol
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Raman straalt na kanonstart: "Het doel is hier twee of drie jaar basisspeler zijn"