Zorgt Martinez voor verrassing in WK-selectie? 'Doet het fantastisch'

  Zorgt Martinez voor verrassing in WK-selectie? 'Doet het fantastisch'

  woensdag 18 oktober 2017 om 15:37

  Roberto Martinez lijkt niet meer veel te gaan veranderen aan zijn selectie voor het WK. Toch kan er de komende maanden nog het één en ander gebeuren. Misschien zet een speler zich wel helemaal door en is hij niet meer weg te denken uit de WK-selectie. Dennis Praet bijvoorbeeld?

  De middenvelder bloeit helemaal open bij Sampdoria en kan wekelijks uitblinken. Technisch directeur Carlo Osti is enorm onder de indruk van zijn speler. "Vorig jaar had Praet wat moeite om zich aan te passen omdat hij uit een ander soort voetbal kwam, maar dit seizoen laat hij zijn enorme talent zien", is hij bijzonder lovend tegenover Telenord.

  "In het begin was hij waarschijnlijk ook wat sceptisch over de nieuwe rol die trainer Giampaolo hem toevertrouwde, maar nu wordt zijn gelijk bewezen. Dat alles heeft ertoe geleid dat we nu een fantastische Praet zien."

  Praet maakte er onlangs geen geheim van dat hij stiekem nog steeds droomt van het WK. Met concurrentie van Kevin De Bruyne, Eden Hazard en ook zijn broertje Thorgan Hazard wordt het moeilijk om Martinez te overtuigen.

  Plaats een reactie

  Toca +33082
  woensdag 18 oktober 2017 om 15:40
  Een nieuwkomer bij de selectie dat lijkt me wat veel experimenten hoor.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Zorgt Martinez voor verrassing in WK-selectie? 'Doet het fantastisch'