Franse pers waarschuwt Paris Saint-Germain voor drie sterren van Anderlecht

  Franse pers waarschuwt Paris Saint-Germain voor drie sterren van Anderlecht

  woensdag 18 oktober 2017 om 13:50

  Anderlecht en Paris Saint-Germain staan woensdagavond in het Astridpark tegenover elkaar. Voor veel mensen is het een uitgemaakte zaak dat PSG deze wedstrijd makkelijk zal winnen. Al gelooft men bij France Football er toch niet helemaal in.

  De redactie van France Football is toch op zijn hoede voor Anderlecht. Volgens het Franse medium moet men bij PSG oppassen voor drie spelers van paars-wit. 'Henry Onyekuru is het grootste gevaar bij Anderlecht. Hij is gevaarlijk bal aan de voet, gezegend met een goede techniek en vaardig voor doel', klinkt het.

  Ook op het middenveld zien ze enkele belangrijke pionnen. 'Leander Dendoncker is dan weer één van de grootste Belgische talenten op het middenveld, sterk in de duels en op lange ballen. Hij was vorig seizoen samen met Tielemans de belangrijkste schakel in de kampioenenploeg. En Sofiane Hanni is een echte spelmaker. Hij heeft alle kwaliteiten van een nummer tien: techniek, vista en een goede pass', aldus France Football.

  Poll

  Wie wint de wedstrijd?

  (339 stemmen)

  Plaats een reactie

  freeman +11014
  woensdag 18 oktober 2017 om 14:27
  Om maar te zwijgen van hun nederigheid in La Douce France ; ze weten heel goed dat ze deze avond nog 8 sterren MEER op het plein gaan hebben dan Anderlecht !
  Vind ik leuk
  Hyperdrive +421
  woensdag 18 oktober 2017 om 14:36
  Er is stevig gedronken op de redactie !
  Vind ik leuk
  SD +8727
  woensdag 18 oktober 2017 om 15:23
  Deze drie zijn inderdaad debeste RSCA-spelers van het moment
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Franse pers waarschuwt Paris Saint-Germain voor drie sterren van Anderlecht