Louwagie zet topaankoop van Gent onder druk: Het is niet goed genoeg

  Louwagie zet topaankoop van Gent onder druk: "Het is niet goed genoeg"

  woensdag 18 oktober 2017 om 13:34

  AA Gent is het wachten op Franko Andrijasevic stilaan beu geworden. De miljoenenaankoop van de Buffalo's kan maar niet overtuigen. Michel Louwagie wil snel betere prestaties zijn.

  Na een voorbereiding met blessureproblemen kon hij nog niet echt overtuigen. "Het is niet goed genoeg, Franko moet dat ook onder ogen zien. Dat heb ik hem ook persoonlijk gezegd. Het moet absoluut beter, maar ik panikeer niet", zegt Louwagie in Het Nieuwsblad.

  Gent betaalde zo'n 4,5 miljoen euro voor de middenvelder. Een investering die zich nog niet heeft terugbetaald. "Andrijasevic heeft na zijn tegenvallende eerste maanden sowieso iets recht te zetten. Een voetbal­bestuurder van een andere toonaangevende club noemde hem een speler die 'hooguit 2 miljoen euro waard is'', klinkt het.

  Andrijasevic speelde tot dusver nog maar zes wedstrijden voor de Buffalo's. Daarin was hij goed voor één doelpunt.

  Poll

  Is Andrijasevic een flopaankoop?

  (260 stemmen)

  Plaats een reactie

  Shredder +3069
  woensdag 18 oktober 2017 om 13:40
  2 miljoen is nog veel te veel geld voor hem
  Vind ik leuk
  woensdag 18 oktober 2017 om 14:30
  Louwagie zelf,moet naar mijn mening zowat de enige zijn die hem gewild heeft als rancune tegenover de voorzitter van Standard Luik wegens de mislukte transfer van Trebel naar Gent! Want het lijkt mij totaal onmogenlijk dat eender wie van onze scouts hem een positief advies zou gegeven hebben. Daartoe lijkt hij veel te statisch en vooral te traag, waar de dag van vandaag het eerst wordt naar gekeken!
  Proficiat mr. Louwagie met uwe zoveelste ondermaatse aankoop .
  Vind ik leuk
  Reagens +2010
  woensdag 18 oktober 2017 om 15:24
  Wat een fabeltje. Denken dat Franko enkel en alleen is aangetrokken om die niet naar Standard te laten gaan.
  En ja in 28 jaar manager zijn heeft Louwagie al veel miskopen gedaan (hoewel zelden voor die som). Das nu eenmaal het risico van het vak en er is geen geheime formule om alleen maar succestransfers te doen.
  En is het niet wat vroeg om Franko al af te kraken? Akkoord hij heeft nog niet veel getoond, maar heeft evengoed blessures gehad en in een team terecht gekomen dat nog altijd een diepe crisis moet te boven komen. Op het einde van het seizoen kunnen we een evaluatie maken en dan zien we wel.
  Vind ik leuk
  freeman +10960
  woensdag 18 oktober 2017 om 14:30
  Vraag me af wie die speler gaan scouten is ? Voor dergelijke som, mag je wel " ietsje " meer gaan verwachten !
  Vind ik leuk
  SD +8648
  woensdag 18 oktober 2017 om 15:09
  Wraak is een slechte raadgever; dit zou een "geleerde" man als Louwagie moeten weten. Intussen lachen ze wel in hun vuist op Sclessin.
  Vind ik leuk
  camargue +1601
  woensdag 18 oktober 2017 om 17:31
  Het is nog steeds niet doorgedrongen bij de managers dat wanneer een speler top presteert in een of andere land en competitie, dat dat zeker geen zekerheid biedt wanneer je deze speler naar hier haalt. Kijk maar eens naar Stanciu, de man van "10 miljoen". Ook onze Belgen dat hier vertrekken hebben het meestal moeilijk om zich onmiddellijk aan te passen aan een andere competitie. Er zijn hier tal van voorbeelden dat ik zo kan opsommen. Geef die mannen toch de tijd, ze komen er wel hoor.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Louwagie zet topaankoop van Gent onder druk: "Het is niet goed genoeg"