Anderlecht-fans zetten PSG op haar plaats: 'Hier creëren we zélf spelers'

Anderlecht-fans zetten PSG op haar plaats: 'Hier creëren we zélf spelers'

18-10-2017 12:50
2

Woensdagavond ontvangt RSC Anderlecht Paris Saint-Germain in de poulefase van de Champions League. De Franse hoofdstedelingen lijken een klasse of twee te sterk, maar dat laten de supporters van paars-wit niet aan hun hart komen. Zij gooien nog wat extra olie op het vuur.

The Anderlecht Bible, een Twitter-account van Anderlecht-sympathisanten, komt woensdag met een opmerkelijke tweet naar buiten. Daarin plaatste het een foto van recordaankopen Neymar en Kylian Mbappé, met daaronder RSCA-producten Youri Tielemans, Leander Dendoncker, Vincent Kompany en Romelu Lukaku. Het opschrift bij het bericht zet de boodschap nog wat extra in de verf.

'Hey PSG, wij kopen niet gewoon de beste spelers voor gekke bedragen. Hier bij Anderlecht creëren we die zélf', aldus de supportersgroep. Een mooie steek richting de Parijzenaars, al zal dat de verhoudingen op het veld natuurlijk niet veranderen. Alleen al aan Neymar en Mbappé spendeerde PSG afgelopen zomer een slordige 400 miljoen euro aan transfersommen.