OFFICIEEL: Lokeren ontbindt het contract van gigantische floptransfer

OFFICIEEL: Lokeren ontbindt het contract van gigantische floptransfer

18-10-2017 11:15

Lokeren heeft per direct een einde gemaakt aan de samenwerking met Gary Martin. Al na nauwelijks tien maanden komt er zo een einde aan een mislukt huwelijk.

De nummer tien uit de Jupiler Pro League maakte het nieuws woensdag via de officiële kanalen bekend. ''Gary Martin verlaat Sporting Lokeren met onmiddellijke ingang. Dat zijn beide partijen zonet in onderling overleg overeengekomen. Gary Martin kwam in januari 2017 over van het Noorse Lillestrom SK. Hij tekende toen een contract bij Sporting Lokeren, een contract dat nu in onderling overleg wordt opgezegd. Wij wensen Gary veel succes bij zijn verdere voetbalcarrière'', luidt de korte verklaring op de website van Lokeren.

Martin, een 27-jarige Engelse spits, maakte als doelpuntenmaker vooral furore in IJsland, voordat hij naar Lokeren trok. Martin moest de Waaslanders aan doelpunten helpen, maar is totaal mislukt in die missie. In veertien optredens wist hij niet één keer het net te vinden. Dit seizoen was zijn situatie uitzichtloos geworden, want hij kwam geen minuut binnen de lijnen.