Club Brugge springt voorzichtig om met toptransfer: 'Werk rustig aan je herstel'

Club Brugge springt voorzichtig om met toptransfer: 'Werk rustig aan je herstel'

Gepubliceerd: woensdag 18 oktober 2017 om 10:50wo 18-10-2017 om 10:50

Club Brugge zorgde deze zomer voor een verrassing op de transfermarkt door zich te versterken met de Nederlandse international Jordy Clasie. Blauw-Zwart huurt hem voor één seizoen van Premier League-club Southampton. Voorlopig kwam Clasie nog weinig in actie, maar Club is geduldig.

De 26-jarige Clasie stond tot op heden pas 52 minuten op het veld. Hij viel tweemaal in tijdens de competitie en mocht ook kort meedoen tijdens het bekerduel tegen KSV Roeselare (2-5 winst). Voorlopig ligt hij echter in de lappenmand met een knieblessure. Club weet waar de oorzaak van deze kwetsuur ligt. 'Iets te veel willen bewijzen in het begin, iets te lang doorgetraind met een klein letsel en nu ook de weerbots van lange tijd zonder wedstrijdvoetbal, is de interne analyse bij Club', zo schrijft Sport/Voetbalmagazine.

Volgens het tijdschrift gunt Club de 17-voudig international alle tijd om volledig fit te geraken. Het middenveld van leider Club Brugge draait momenteel uitstekend, waardoor de afwezigheid van Clasie nog niet als drama wordt ervaren. 'Daarom is de raad aan de Nederlander ook: werk rustig aan je herstel, en als je er na Nieuwjaar én de wintervoorbereiding staat, zal je ons nog veel diensten bewijzen', klinkt het.

Poll

Zal Clasie uiteindelijk een basisplaats veroveren?

(308 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws