Vermoedelijke opstelling: Vanhaezebrouck voert slechts één wijziging door

Vermoedelijke opstelling: Vanhaezebrouck voert slechts één wijziging door

18-10-2017 10:08
2

Anderlecht gaat woensdagavond proberen om voor een stunt te zorgen tegen het steenrijke Paris Saint-Germain. Hein Vanhaezebrouck wil dat naar alle waarschijnlijkheid met de volgende elf gaan doen.

Volgens Het Nieuwsblad zal Vanhaezebrouck zijn basisteam slechts op één plek gaan wijzigen in vergelijking met de 3-4 zege op KV Mechelen. Hij zou namelijk van plan zijn om van doelman te switchen. Dat zou betekenen dat Frank Boeckx dit keer plaats moet maken voor Matz Sels, die samen met Vanhaezebrouck Europese successen boekte bij AA Gent. ''Ik zie niet in waarom je met keepers niet zou kunnen roteren zoals je dat soms met veldspelers doet'', aldus Vanhaezebrouck tegenover Het Nieuwsblad.

Dinsdag kwam op de persconferentie de bevestiging dat Uros Spajic niet op tijd fit geraakt voor het Champions League-duel. Naar verwachting bestaat de defensie andermaal uit Leander Dendoncker, Kara Mbodji en Olivier Deschacht, met Dennis Appiah die kan terugplooien om over te schakelen op een viermansverdediging. 

Vermoedelijke opstelling Anderlecht: Sels - Dendoncker - Mbodji - Deschacht; Appiah - Kums - Trebel - Onyekuru; Gerkens - Teodorczyk - Hanni.