De Bruyne stelt supporters van Man City gerust na ruzie: Een minuutje

De Bruyne stelt supporters van Man City gerust na ruzie: "Een minuutje"

18-10-2017 08:46
1

Kevin De Bruyne en zijn Manchester City wonnen dinsdagavond met 2-1 van Napoli in de Champions League. De Rode Duivel lag met een assist aan de basis van het tweede doelpunt. Alweer een mooie overwinning voor The Citizens. Al was er wel een klein akkefietje waarbij De Bruyne betrokken was.

Bij het rustsignaal kookte het potje van De Bruyne even over. Net voordien kreeg de sterkhouder van City een geel karton onder de neus geduwd. De Bruyne wilde verhaal halen bij de ref, gelukkig was zijn ploegmaat David Silva er snel bij om de gemoederen te bedaren. De Bruyne zelf maakt er geen drama van. "Dat komt voor. Na een minuutje is dat over", aldus De Bruyne in Het Laatste Nieuws.

Toch was het opvallend hoe gefrustreerd de Rode Duivel was. Zijn gezicht was bloedrood en hij zwaaide met zijn armen. De Bruyne relativeert. "Ik wou iets vragen, maar het mocht niet. Er is niks aan de hand." Het is volgens de man in vorm gewoon een opwinding in de match. "Ik wond me gewoon een beetje op. Op het hoogste niveau moet je af en toe eens reageren om iedereen scherp te stellen", besluit de Rode Duivel.