Club greep ei zo na naast smaakmaker: Interesse uit Spanje en van Shakhtar

Club greep ei zo na naast smaakmaker: "Interesse uit Spanje en van Shakhtar"

18-10-2017 08:15
2

Club Brugge haalde dit seizoen heel wat nieuwe spelers binnen. Heel veel bekende namen waren daar echter niet bij. Verschillende nieuwkomers lieten al zien dat ze heel wat in hun mars hebben.

Met Emmanuel Dennis haalde Blauw-Zwart een absoluut goudhaantje binnen. De razendsnelle aanvaller werd door Club weggehaald bij het Oekraïnse Zorja. Ei zo na viste Club nog achter het net. "Er was interesse van een Spaanse club en van Shakhtar Donetsk, een financieel heel interessante piste. Maar in Donetsk was de concurrentie zo groot dat een transfer naar Club Brugge een betere stap was", aldus ex-Club Serebrennikov, die de transfer regelde, aan Sport/Voetbalmagazine.

Toch was het niet moeilijk om Dennis ervan te overtuigen voor Brugge te kiezen. "We konden hem vrij gemakkelijk overtuigen dat hij niet te hoog in één keer moest springen. België is een goed land om te leven en zich te tonen. Een voetbalvitrine, waar Engelse en Duitse clubs graag komen shoppen. Als hij zich op dezelfde manier blijft ontwikkelen, dan zal hij nog een stap hoger zetten. Het potentieel is er in ieder geval."