Emery waarschuwt eigen spelers voor Anderlecht: Het is een goede ploeg

Emery waarschuwt eigen spelers voor Anderlecht: "Het is een goede ploeg"

17-10-2017 21:09
3

Van onderschatting van Anderlecht lijkt er geen sprake te zijn bij PSG. De Franse topclub wil absoluut een negen op negen pakken na winst tegen de Brusselaars. Unai Emery gaat er echter niet van uit dat de punten ook al binnen zijn.

De coach van PSG weet dat alles nog gespeeld moet worden. "We hebben veel respect voor elke ploeg in Frankrijk en in Europa. Anderlecht zit in de Champions League omdat ze dat verdienen en het is een ploeg met een zeer groot verleden in België en in Europa. Ik ken Anderlecht al zeer lang", citeert Het Laatste Nieuws de coach.

Anderlecht kon dit seizoen nog niet helemaal overtuigen, dat weet ook Emery. "Ze zijn niet goed aan het seizoen begonnen, maar we hebben ze geanalyseerd en het is een goede ploeg. Bovendien hebben ze een nieuwe trainer die eerder met AA Gent al de titel pakte. We hebben veel respect voor Anderlecht en we gaan de match zeker niet licht opnemen. Hun kwaliteiten? RSCA kan op de omschakeling spelen, maar ook dominant. We hebben ze goed bekeken", besluit de Spaanse coach.