Vanhaezebrouck krijgt fikse tegenvaller te verwerken: ''Hij is out voor PSG''

Vanhaezebrouck krijgt fikse tegenvaller te verwerken: ''Hij is out voor PSG''

17-10-2017 15:04
5

Anderlecht en Hein Vanhaezebrouck hebben een dag voor de Champions League-confrontatie met Paris Saint-Germain een domper moet incasseren. De Brusselaars zullen het tegen de wereldploeg zonder sterkhouder Uros Spajic moeten stellen.

Spajic haalde de match tegen KV Mechelen (3-4 zege) niet en zijn inzetbaarheid tegen PSG was sindsdien zeer twijfelachtig. De Servische verdediger haakte dinsdag al snel af tijdens de training en 's middags kon Vanhaezebrouck niets anders dan de afwezigheid van Spajic bevestigen. ''Spajic is out voor PSG. Hij deed een tackle op training en schoof door. In eerste instantie leek het niet erg maar het zwol nadien erg op. Hij is niet inzetbaar voor PSG'', sprak de coach duidelijke taal tegenover de aanwezige media.

Vanhaezebrouck wilde nog niet onthullen hoe hij zich zonder Spajic achterin gaat wapen tegen Neymar, Edinson Cavini en Kylian Mbappé. ''Of ik met 3 verdedigers speel morgen? Je kan met 3 spelen, met 4, met 5, met 6. Alles is mogelijk. Ik antwoord daar niet op'', bleef Vanhaezebrouck op de vlak. Ook over de andere linies wilde hij niets kwijt. ''De spelers weten zelf nog niet wie morgenavond speelt. Ik wacht er mee tot morgen.''