Anderlecht-icoon wijst probleemgeval aan: ''Mag zich dringend gaan herpakken''

Anderlecht-icoon wijst probleemgeval aan: ''Mag zich dringend gaan herpakken''

17-10-2017 14:10
6

Hein Vanhaezebrouck zorgde tijdens de afgelopen speeldag gelijk voor nieuw elan bij Anderlecht. Diverse spelers toonden beterschap in vergelijking met de voorgaande week. Gille Van Binst zag echter dat Vanhaezebrouck met sommige spelers nog aan de slag moet.

De clubicoon van paars-wit verwacht vooral meer van spits Lukasz Teodorczyk. "De minste vond ik Teodorczyk. Die mag zich dringend eens gaan herpakken'', uit Van Binst zijn kritiek tegenover Het Nieuwsblad. Van Binst zou tegen PSG niet eens met Teodorczyk starten. ''Hopelijk kiest Hein nu tegen PSG voor Onyekuru in de spits. Die kan die sterverdedigers wel eens verrassen met zijn snelheid. Met Teo in de spits ben je niks tegen een veel sterkere tegenstander. Dat hebben we al eens eerder gezien op bezoek bij Bayern München.''

Van Binst is alvast wel positief over de entree van Vanhaezebrouck. "Onder Weiler moesten die gasten bijna met de handrem op spelen. Als een ploeg als Anderlecht zich elke wedstrijd gaat aanpassen aan de tegenstander, dan weegt dat na een tijd op het vertrouwen van de spelers. Dat is nu gelukkig gedaan. De spelers mogen en durven weer aanvallen'', klinkt het tevreden.