'Conte heeft het gehad met Batshuayi, mogelijke vervangers in het vizier'

'Conte heeft het gehad met Batshuayi, mogelijke vervangers in het vizier'

17-10-2017 11:15
1

Michy Batshuayi mocht afgelopen weekend nog eens spelen bij Chelsea, maar het werd een grote flop. Chelsea verloor met 2-1 van hekkensluiter Crystal Palace en Batshuayi raakte geen bal. The Telegraph weet dat coach Antonio Conte zijn geduld aan het verliezen is.

Batshuayi zou dit seizoen normaal gezien uitgeleend worden, ware het niet dat Chelsea naast Fernando Llorente greep. Die ging uiteindelijk naar Tottenham. Conte had geen keuze en moest Batshuayi wel in de kern houden, maar Batshuayi scoorde dit seizoen nog niet. De enige keer dat hij de netten trof was tegen Tottenham, maar dat was helaas een own-goal.

Conte vindt zijn huidige kern te klein en wil ingrijpen in de winter. Zo gaan scouts van Chelsea deze week kijken naar Richmond Boakye, de spits van Rode Ster Belgrado. In het verleden was het ook al duidelijk dat Chelsea een oogje heeft op Jamie Vardy, maar die zit nog altijd bij Leicester City. Verder is Conte ook een bewonderaar van Christian Benteke, maar die is momenteel geblesseerd en scoorde ook nog niet.