Vanhaezebrouck had pech: Met een laatste stuiptrekking trok hij naar Club Brugge

Vanhaezebrouck had pech: "Met een laatste stuiptrekking trok hij naar Club Brugge"

17-10-2017 08:50
4

RSC Anderlecht neemt het woensdag in de Champions League op tegen PSG. Bij de Franse topclub maakt Thomas Meunier mee het mooie weer. Hein Vanhaezebrouck kent de rechtsachter goed. Hij had hem destijds ook willen aantrekken.

Vanhaezebrouck was destijds de trainer van KV Kortrijk toen Meunier nog bij Virton speelde. "Ik wou hem toen weghalen bij Virton en we hadden een goed gesprek. Maar met een laatste stuiptrekking haalde Luc Devroe hem nog naar Club Brugge. Een week later lag Devroe daar buiten. Wie weet was het anders gelopen als hij eerder had moeten vertrekken in Brugge. In Kortrijk zou ik Meunier wel uitgespeeld hebben als tweede spits zoals bij Virton."

Vanhaezebrouck  is nog altijd onder de indruk van Meunier. "Dat hij in het buitenland speelt, verrast me niet. Wel dat hij werd weggehaald door een wereldploeg als PSG en dat hij het daar zo goed doet. Maar hij leeft zich uit op die flank, hé. Thomas zegt dat ik twee mannetjes op hem moet plakken, maar dat doe ik nooit", aldus Vanhaezebrouck nog in Het Laatste Nieuws.