Vanaken verklapt zijn ultieme droomclub: Wil ooit bij hen spelen

Vanaken verklapt zijn ultieme droomclub: "Wil ooit bij hen spelen"

16-10-2017 20:00
4

Hans Vanaken heeft zondag een mooie beurt gemaakt voor Club Brugge. De Limburger is bezig aan een sterk seizoen, maar weet niet of dat voldoende is om bij zijn droomclub te geraken.

In een interview met Humo maakt Vanaken duidelijk dat hij erg tevreden is met zijn huidige situatie. "Ik beperk me liever tot het nu, en dat is Club Brugge. Ik ben hier gelukkig, in alle opzichten. Komt er iets op mijn pad, en het is interessant, dan kan er altijd over nagedacht worden. Het is mijn droom om ooit voor Arsenal te spelen, maar je moet realistisch zijn. En stel dat ze interesse hebben: moet ik dan wel vertrekken? Die stap is behoorlijk groot. "

De draaischijf van Club zal zeker niet moeilijk doen voor een transfer. "Ik wil van al die dingen kunnen proeven. Als je nooit de stap hebt gezet, zal je nooit weten wat het is om in het buitenland te spelen. Maar ik weet niet of je er goed aan doet om dat van de daken te schreeuwen. Ik kijk in de eerste plaats naar wat ik heb, en pas als alles klopt zal ik een vertrek overwegen. Eén ding is zeker: je ziet me nooit voor het geld naar the middle of nowhere vertrekken. Geld maakt niet altijd gelukkig."