Vanhaezebrouck voor moeilijke match: Teleurgesteld als we niet ons spel brengen

Vanhaezebrouck voor moeilijke match: "Teleurgesteld als we niet ons spel brengen"

16-10-2017 19:50
2

RSC Anderlecht heeft zijn eerste wedstrijd onder nieuwe coach Hein Vanhaezebrouck gewonnen met 3-4 op het veld van KV Mechelen. Een goede generale repetitie voor de volgende match, al wordt dat wel een klepper. Paars-wit ontvangt woendag namelijk Paris Saint-Germain in de Champions League.

Een eerste grote test voor Vanhaezebrouck. Sudinfo kon hem strikken voor een interview. Opmerkelijk: de nieuwe coach van Anderlecht gebruikt nog steeds 'wij' als hij over zijn ex-club Gent praat. "Ik waarschuwde Roger Vanden Stock dat het nog een paar keer kan gebeuren", lachtte Vanhaezebrouck.

Woensdag staat Anderlecht voor een haast onmogelijke opdracht tegen Paris Saint-Germain. "Het is niet enkel mijn eerste wedstrijd in het Constant Vanden Stockstadion, maar het is ook Champions League én tegen PSG. Daarom is deze afspraak heel speciaal voor mij."

"Ik had het genoegen om met Gent acht wedstrijden te spelen in de Champions League, maar deze keer spelen we tegen één van de beste ploegen ter wereld. Al zal ik wel teleurgesteld zijn als we ons spel niet brengen tegen PSG."