Mbappé heeft huiswerk over Anderlecht gedaan: ''Goeie speler, hoor''

  Mbappé heeft huiswerk over Anderlecht gedaan: ''Goeie speler, hoor''

  maandag 16 oktober 2017 om 15:10

  Anderlecht krijgt woensdag het sterrenensemble van Paris Saint-Germain op bezoek. Zo zullen topspelers als Thomas Meunier, Edinson Cavani, Neymar en tienersensatie Kylian Mbappé te bewonderen zijn in het Constant Vanden Stockstadion. Mbappé is alvast klaar om te schitteren.

  Het Franse wonderkind wil in Brussel beter doen dan in Dijon, waar PSG afgelopen weekend dankzij Thomas Meunier slechts ternauwernood wist te winnen. ''Tegen Dijon zaten we gewoon al te veel met ons hoofd bij Anderlecht. Er waren hier jongens (onder meer Neymar, nvdr.) die duizenden kilometers hadden gereisd voor interlands. PSG speelt meer dan 60 matchen op een seizoen en we kunnen niet altijd voor spektakel zorgen, hé. Ons lichaam wilde niet mee en Dijon... Dat is zo'n match waarin je je job moet doen en winnen'', zo tekende Het Laatste Nieuws op.

  Mbappé is alvast helemaal klaar voor de Champions League-ontmoeting met Anderlecht. ''De Champions League, dat is wat anders. Daar leeft elke voetballer voor. Dan vergeet je de vermoeidheid en de reiskilometers. De Champions League is oorlog voor ons. We laden ons dan op om er iets speciaals van te maken'', aldus de aanvaller.

  De man van 180 miljoen euro werd ook gevraagd naar zijn kennis van Anderlecht. Mbappé blijkt enig huiswerk te hebben gedaan. ''De geschiedenis van de club ken ik een beetje, maar de spelers zal ik wel leren kennen via onze videoanalyse. Ik weet ook dat Youri Tielemans er voetbalde. In die maand dat we samen voetbalden bij Monaco ontdekte ik Youri. Goeie speler, hoor'', is hij complimenteus over de ex-smaakmaker van paars-wit.


  Poll

  Heeft Anderlecht een kans tegen PSG?

  (647 stemmen)

  Plaats een reactie

  AzEz86 +6143
  maandag 16 oktober 2017 om 15:27
  "De Champions League is oorlog voor ons."
  Politie, graag actie en die mannen tegenhouden aan de grens! ;-)
  Vind ik leuk
  maandag 16 oktober 2017 om 16:26
  Misschien heeft hij zich verkeerd laten informeren en denkt hij dat Anderlecht in Molenbeek speelt...
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Mbappé heeft huiswerk over Anderlecht gedaan: ''Goeie speler, hoor''