Standard-speler bikkelhard: Ze gaan beter naar Tweede of Derde Klasse

  Standard-speler bikkelhard: "Ze gaan beter naar Tweede of Derde Klasse"

  maandag 16 oktober 2017 om 13:45

  Standard had zondag reden tot feesten na de 3-1 tegen KV Kortrijk, maar er was wel een bizarre fase in de tweede helft. Standard kreeg eerst een strafschop, maar na ingrijpen van de videoref werd dat een tweede gele kaart voor Sébastien Pocognoli. Ploegmaat Orlando Sa begrijpt er geen bal van.

  Pocognoli zou een schwalbe hebben gedaan, maar daar is Sa het niet mee eens. "Ik denk dat ze beter in Tweede en Derde Klasse zouden experimenteren met hun videorefs", klinkt zijn oordeel in Het Laatste Nieuws.

  Scheidsrechtersbaas Johan Verbist vindt echter dat de videoref geen fout heeft gemaakt. "De videoref heeft in dit geval prima werk geleverd. Hij oordeelde dat het geen strafschop was en stuurde goed bij - een correcte ingreep. De beslissing om geel te geven maakte Wouters op eigen houtje. De hoofdref heeft de eindverantwoordelijkheid."

  Op aangeven van de videoref kreeg Rudy Camacho van Waasland-Beveren ook rood tegen AA Gent. Ook dat was volgens Verbist correct. "Ook daar heeft de videoref zijn job gedaan. Het waren twee goeie inschattingen. Dit was een perfect weekend voor de VAR." 

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws

  Standard-speler bikkelhard: "Ze gaan beter naar Tweede of Derde Klasse"