Stuivenberg in de clinch met sterkhouder, CEO moet brandje blussen

Stuivenberg in de clinch met sterkhouder, CEO moet brandje blussen

16-10-2017 13:30
4

Albert Stuivenberg boekt geen goeie resultaten bij Racing Genk, maar de groep staat wel nog steeds achter hem. Ook Alejandro Pozuelo steunt hem nog, zo verzekert CEO Patrick Janssens. Die was nochtans erg boos na zijn wissel.

Terwijl Genk nog vol in de aanval moest haalde Stuivenberg zijn creatiefste man van het veld. Het leidde tot een woordenwisseling, maar de woede is bekoeld. "Pozuelo reageerde heel emotioneel. Hij wilde te graag zelf zijn misser van even voordien goedmaken. Maar zondagmorgen heeft Pozuelo zich bij de trainer aangeboden en gedaan wat hij moest doen. Daarmee is de kous af", klinkt het bij Janssens in Het Laatste Nieuws.

Ook de rest van de groep houdt het hoofd nog steeds koel. "Er zit zeker niets scheef tussen de trainer en zijn spelers, dat merk je ook aan de strijdvaardigheid op het veld. Dimitri de Condé zag zondagochtend op training een ontgoochelde, maar geen geslagen groep. Wij willen er staan op Anderlecht. Een zware verplaatsing, maar zijn er nog makkelijke wedstrijden in deze competitie?"