Stuivenberg in de clinch met sterkhouder, CEO moet brandje blussen

  Stuivenberg in de clinch met sterkhouder, CEO moet brandje blussen

  maandag 16 oktober 2017 om 13:30

  Albert Stuivenberg boekt geen goeie resultaten bij Racing Genk, maar de groep staat wel nog steeds achter hem. Ook Alejandro Pozuelo steunt hem nog, zo verzekert CEO Patrick Janssens. Die was nochtans erg boos na zijn wissel.

  Terwijl Genk nog vol in de aanval moest haalde Stuivenberg zijn creatiefste man van het veld. Het leidde tot een woordenwisseling, maar de woede is bekoeld. "Pozuelo reageerde heel emotioneel. Hij wilde te graag zelf zijn misser van even voordien goedmaken. Maar zondagmorgen heeft Pozuelo zich bij de trainer aangeboden en gedaan wat hij moest doen. Daarmee is de kous af", klinkt het bij Janssens in Het Laatste Nieuws.

  Ook de rest van de groep houdt het hoofd nog steeds koel. "Er zit zeker niets scheef tussen de trainer en zijn spelers, dat merk je ook aan de strijdvaardigheid op het veld. Dimitri de Condé zag zondagochtend op training een ontgoochelde, maar geen geslagen groep. Wij willen er staan op Anderlecht. Een zware verplaatsing, maar zijn er nog makkelijke wedstrijden in deze competitie?"

  Plaats een reactie

  Cootje B +25
  maandag 16 oktober 2017 om 13:49
  Precies een beetje zoals de serie spitsbroers daar in Genk. (LOL) Genk komt er zeker nog wel uit, zelfs met Stuivenberg.
  Vind ik leuk
  Marcus_A +1398
  maandag 16 oktober 2017 om 18:52
  Blij dat er ook nog positivo's tussen de zwartkijkers zitten.:-) Ik denk ook dat het goed komt met behoud van de trainer!
  Vind ik leuk
  12a34b +618
  maandag 16 oktober 2017 om 16:51
  Ach, bij Gent stonden ze ook nog volledig achter Vanhaezenbroeck, niet?
  Vind ik leuk
  maandag 16 oktober 2017 om 19:57
  Patrick Janssens en Stuivenberg waren jaren geleden ook niet echt de ideale combinatie eh ;)
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Stuivenberg in de clinch met sterkhouder, CEO moet brandje blussen