Club Brugge overtuigt niet iedereen: Hun niveau kan nog pak omhoog

Club Brugge overtuigt niet iedereen: "Hun niveau kan nog pak omhoog"

16-10-2017 11:15
2

Club Brugge raast door deze competitie. Door een winnend doelpunt van Anthony Limbombe pakt het zowaar 27 op 30. Een topprestatie, maar Jacques Sys wil nog meer zien van de leider.

De hoofdredacteur van Sport/Voetbalmagazine vindt Club nog niet overtuigend genoeg. "De situatie van Club Brugge is heel paradoxaal. De vroege Europese uitschakeling heeft nog lang nagewerkt, zeker omdat na de Champions League ook het Europa Leagueverhaal te snel voorbij was. Gisteren op het veld van KV Oostende (2-3) speelde Club goed, dominant en aanvallend, maar veel wedstrijden zijn minder en daardoor blijft er toch een zeker scepticisme."

Sys ziet nog niet genoeg daadkracht bij Club Brugge. "Het is te weinig overrompelend, wat toch bij een team als Club Brugge hoort. Ondanks de knappe 27 op 30 kan het niveau nog een pak omhoog. Bij vlagen zijn er te veel slordigheden. Leko is in de omvang veel zachter dan Michel Preud'homme en dat lijkt wel te werken. Als het zo verder gaat, dan stevent Blauw-Zwart recht op de titel af. Ze hebben alleszins een voldoende brede kern, ze kunnen veel vervangen."