Meevaller voor Anderlecht, PSG niet op volle sterkte naar Astridpark

Meevaller voor Anderlecht, PSG niet op volle sterkte naar Astridpark

maandag 16 oktober 2017 om 10:55

Dinsdagavond neemt Anderlecht het op tegen Paris Saint-Germain in de derde groepswedstrijd van de Champions League. De Franse vedetteploeg wordt zonder twijfel een enorm zware dobber voor RSCA. Al zal PSG mogelijks enkele sterkhouders moeten missen.

Voor het Champions-League duel kunnen de Fransen mogelijks geen beroep doen op enkele basispionnen. Thiago Silva, Marco Verratti, Layvin Kurzawa zijn allen onzeker. Het wordt een tijd tegen de klok om ze fit te krijgen, zo weet La Dernière Heure. Wie er zo goed als zeker al niet bij zal zijn is Thiago Motta. De ervaren middenvelder sukkelt met een vervelende knieblessure.

De trainer van PSG, Unai Emery, gaf al aan absoluut geen risico’s te nemen met zijn spelers. "We zullen bekijken hoe de blessures evolueren." Voor de clash met paars-wit kan Emery wel weer beroep doen op sterspeler Edinson Cavani. Samen met Neymar en Mbappé zullen ze het de Anderlecht-defensie ongetwijfeld knap lastig maken.

Poll

Maakt Anderlecht een kans tegen PSG?

(507 stemmen)

Plaats een reactie

Prpldynmt +3303
maandag 16 oktober 2017 om 11:08
0,5% kans is ook een kans, dus 14% van de stemmers in de poll heeft gelijk!
Vind ik leuk
Toca +19925
maandag 16 oktober 2017 om 11:11
Zonder die 3 hebben we ze maar te pakken: -)
Vind ik leuk
maandag 16 oktober 2017 om 12:01
Hapklare brok
Vind ik leuk
maandag 16 oktober 2017 om 12:10
Als ze hier al niet weten dat de match woensdagavond doorgaat, wat moeten we dan nog geloven van de rest van het artikel? :-)
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws

Meevaller voor Anderlecht, PSG niet op volle sterkte naar Astridpark