Leko geeft verrassende reactie over matchwinnaar: Daar ga ik niet mee akkoord

Leko geeft verrassende reactie over matchwinnaar: "Daar ga ik niet mee akkoord"

16-10-2017 10:30
3

Anthony Limbombe was zondagavond weer de held bij Club Brugge. Na de winnende goal in Charleroi deed hij het nu ook tegen KV Oostende. Achteraf trok de jonge Belg wel zijn truitje uit, goed voor een tweede geel en dus rood. Ivan Leko is daar niet boos om.

Leko moet nu een andere linkerflankspeler zoeken voor tegen Antwerp. Vervelend, want Limbombe is de afgelopen weken in vorm. Toch vindt hij het geen domme actie van zijn speler.

"Die rode kaart? Eigenlijk vond ik die top. Sommigen zullen zeggen dat zoiets dom is, maar daar ga ik niet mee akkoord. Voetbal is emotie, voetbal is passie. Ik zie dat graag zo. Dat doelpunt was hét moment van de dag, dus ik kan heel goed begrijpen dat hij zijn shirt uittrok", klinkt het bij Het Nieuwsblad.

Mogelijk gaat Leko nu opnieuw Laurens De Bock opvissen, die vorig seizoen nog titularis bij Club. Een andere mogelijkheid is om Dion Cools naar links te halen en Helibelton Palacios rechts te zetten. Emmanuel Dennis heeft ook al op die positie gespeeld, maar doet het uitstekend als centrale spits.