Stuivenberg keihard afgemaakt: “Geen man van het volk”

Stuivenberg keihard afgemaakt: “Geen man van het volk”

16-10-2017 10:42
2

Racing Genk kon afgelopen weekend alweer niet winnen. In de eigen Luminus Arena kwamen de Limburgers niet verder dan een 1-1 gelijkspel. De druk op Albert Stuivenberg blijft immens groot. Columnist Hugo Camps vindt Stuivenberg niet de juiste man op de juiste plaats.

"Winst of verlies maakt niet uit, Stuivenberg blijft ademen achter het harnas van de academicus. Emotieloos, bijna", haalt Camps uit in Het Laatste Nieuws. Patrick Janssens gaf aan dat er geen reden tot paniek is. Volgens de CEO is de spelersgroep helemaal niet dood. Camps gaat akkoord, maar verwijst opnieuw naar de trainer. "Nee de groep is niet dood, maar Albert Stuivenberg is dat wel al een beetje. Ik heb trouwens nooit veel leven gezien in deze coach."

Volgens Camps is Stuivenberg dan ook geen trainer voor een volkse club als Racing Genk. "Stuivenberg is niet gebouwd op een menigte. Bang voor bezwete handen allicht. En voor het drukken van de boezem van de kantinejuffrouw toen dat nog mocht van de zedenpolitie. Albert is quasi virtueel als verschijning."

Ook voor CEO is de columnist bikkelhard. "De identiteit van KRC is sowieso emotie. En dan heb je toch een probleem met strijkijzers aan het bewind", besluit Camps.