Antwerp droomt weer: Dan kunnen er wonderen gebeuren

Antwerp droomt weer: "Dan kunnen er wonderen gebeuren"

16-10-2017 08:10
2

Royal Antwerp FC blijft het geweldig doen in de Jupiler Pro League. Na tien speeldagen staat het op een knappe derde plaats. Zondag versloeg het nog Zulte Waregem met 3-0. Met twee doelpunten blonk Obbi Oulare meer dan uit. 

In Het Laatste Nieuws haalt Geoffry Hairemans de loftrompet boven voor Oulare. "Super dat Oulare bij zijn comeback meteen twee keer kan scoren. Obbi is een speciale kerel, maar als hij fit is, kunnen er wonderen gebeuren. Laat ons hopen dat hij vanaf nu eindelijk fit mag blijven."

Na één derde van de competitie staat Antwerp nog altijd op een Play-Off 1-plaats. Toch blijft men op de Bosuil bescheiden. "Dit is een scenario waar werkelijk niemand rekening mee hield, maar we staan daar wel verdiend. Elke week komen we met een goed tactisch plan en heel vaak pakt dat ook goed uit. Of we nu toch niet stilaan mogen dromen van Play-Off 1? Jammer dat de competitie slechts voor één derde en nog geen twee derde achter de rug is. (lacht) Dromen mag altijd, maar we blijven ook realistisch. We willen als promovendus gewoon zo lang mogelijk op dit elan doorgaan en zo hoog mogelijk eindigen."