Man in het nauw: Ook Anderlecht is te verslaan

Man in het nauw: "Ook Anderlecht is te verslaan"

16-10-2017 06:53
1

Het gaat niet goed met KRC Genk. Na tien speeldagen staan de Limburgers pas op de elfde plaats. Albert Stuivenberg ligt door de mindere resultaten zwaar onder vuur bij de fans. Maar de handdoek gooien? Dat doet de Nederlandse trainer niet. 

Het Genkse bestuur beweert momenteel bij hoog en bij laag dat het achter Stuivenberg staat. De fans zijn minder tevreden met hem. In het 1-1 gelijkspel tegen Moeskroen viel de vervanging van Alejandro Pozuelo fout bij een deel van het publiek. "Ik wilde eerste Manuel Benson en daarna Thomas Buffel brengen om nog meer druk te zetten van op de flanken", stelde Stuivenberg in Het Nieuwsblad.

Genk kreeg tegen Moeskroen heel wat kansen, maar het kwam niet verder dan 1-1. "Jammer genoeg kwamen we zo niet verder dan de gelijkmaker. We maakten te vaak de verkeerde keuzes, in de 90ste minuut hinderen Samatta en Aidoo mekaar zelfs voor een leeg doel."

Op de komende speeldag trekt Genk naar Brussel.  "Ook Anderlecht is te verslaan", aldus Stuivenberg, die dit seizoen slechts twee van zijn tien matchen wist te winnen met zijn club.  

Lees ook: Janssens laat zich niet gek maken: "Dit Racing Genk wilden wij zien"