Leko bewierookt selectie na 27 op 30: We speelden als een echte leider

Leko bewierookt selectie na 27 op 30: "We speelden als een echte leider"

15-10-2017 21:15
3

Club Brugge heeft zondagnamiddag op het nippertje met 2-3 gewonnen op het veld van KV Oostende. Anthony Limbombe besliste de wedstrijd pas in blessuretijd. Door deze zege blijft Blauw-zwart autoritair aan de leiding in de Jupiler Pro League.

Coach Ivan Leko was dan ook heel gelukkig na de wedstrijd. Hij bejubelde zijn selectie voor de microfoon van Sporza. "Ik vond dit een heel interessante wedstrijd. We waren de betere ploeg en domineerden van de eerste tot de laatste minuut. Tussen de twee rechthoeken was het één van onze beste partijen dit seizoen. We speelden als een echte leider en daar ben ik heel tevreden over."

Blauw-zwart heeft in de rangschikking ondertussen al zes punten voorsprong op eerste achtervolger Sporting Charleroi. "Een 27 op 30 hadden we voor het seizoen niet vooropgesteld. Met zoveel jonge spelers en het vertrek van een aantal sterkhouders hadden we daar niet echt op gerekend. Chapeau voor mijn spelers, die fysiek top zijn en mede daardoor dit fantastische resultaat na tien speeldagen hebben verwezenlijkt", besloot Leko.