Courtois laat zich van zijn mooiste kant zien... ondanks nederlaag

Courtois laat zich van zijn mooiste kant zien... ondanks nederlaag

15-10-2017 16:45

Chelsea heeft zaterdagmiddag een pijnlijke nederlaag geleden. The Blues verloren met 2-1 van rode lantaarn Crystal Palace. Thibaut Courtois liet het niet aan zijn hart komen en maakte het verlies voor een jonge fan toch wat draaglijker.

In de Londense derby kreeg Courtois twee doelpunten om de oren. Het waren de eerste doelpunten van Palace dit seizoen, dat ook de nul van het bord kon vegen. De nederlaag kwam hard aan, maar toch kon het sluitstuk van de Rode Duivels zich in de harten van de fans werken, aldus Het Laatse Nieuws.

Courtois deed na de wedstrijd namelijk een mooie actie. Tussen het publiek merkte de Rode Duivel een kleine jongen op die maar liefst 7.100 kilometer had gereisd om de doelman aan het werk te zien. Onze nationale doelman bedankte de jonge knaap en gaf hem prompt zijn wedstrijdshirt. Het zal hem de nederlaag ongetwijfeld snel doen vergeten. Knap gebaar!

 

Happy to give something back to a big fan who travelled so far to see both me and the team play. Thanks for the support!

Een bericht gedeeld door Thibaut Courtois (@thibautcourtois) op