Rode Duivel maakt rotslechte indruk: Hij bewoog bijna niet

Rode Duivel maakt rotslechte indruk: "Hij bewoog bijna niet"

15-10-2017 14:00
1

Het was zaterdag geen goeie dag voor de Belgische spitsen in de Premier League. Romelu Lukaku was onzichtbaar bij Manchester United, maar ook Michy Batshuayi speelde erg zwak als basispion bij Chelsea. Dat is Ian Wright niet ontgaan.

De ex-speler van Arsenal en analist van Match Of The Day zag Batshuayi helemaal niets toevoegen aan het team. "Het probleem dat ik met Batshuayi heb, is dat hij zijn verdedigers niet genoeg aan het werk zet. Hij moet meer zijn best doen om meer ruimte voor zichzelf te creëren. Dan pas zal hij een kans krijgen in de zestien, maar nu beweegt hij bijna niet. Zijn bewegingen zijn niet snedig genoeg."

Zelfs Tammy Abraham, de Chelsea-spits die dit seizoen wordt uitgeleend aan Swansea, doet volgens Wright beter. "Er waren genoeg bruikbare ballen, maar hij moet de ruimte verdienen. Dan pas gaan de goals komen, als hij er hard genoeg voor werkt. Tammy Abraham beweegt veel meer. Op dit moment geef ik de voorkeur aan hem". Na amper 57 minuten werd Batshuayi overigens al terug van het veld gehaald...