Spelers Gent voelen klik met Vanderhaeghe: ''Er zat terug leven in''

Spelers Gent voelen klik met Vanderhaeghe: ''Er zat terug leven in''

15-10-2017 10:08
1

Yves Vanderhaeghe kende zaterdagavond een geslaagd debuut bij AA Gent door Waasland-Beveren in de Ghelamco Arena met 2-0 te verslaan. De driepunter zorgt uiteraard voor de nodige opluchting bij de Buffalo's.

''Iedereen wist dat dit een belangrijke match ging worden, eentje met redelijk wat druk. Maar gelukkig hebben we hem tot een goed einde gebracht. Al was het misschien niet onze beste wedstrijd, maar er zat wel terug leven in. Winst was essentieel en dat is gelukt. We hebben getoond dat we wilden winnen'', laat Stefan Mitrovic weten op de website van Gent.

Mitrovic merkt ook dat er gelijk een klik is met de nieuwe coach. ''Hij heeft een winnersmentaliteit en wil dat overbrengen naar de spelers. Yves is iemand die kan lachen maar ook serieus kan zijn op de nodige momenten. Een positief iemand en de juiste persoon die ons kan helpen bij de remonte. De communicatie verloopt prima en je ziet dat hij weet hoe hij met de spelers moet omgaan. Dat is wel belangrijk na zo’n moeilijke periode. Er was geen twijfel met Hein, dat niet. Het ging gewoon iets minder. Dat kan elke club overkomen.''