Hanni reageert na gefluit van eigen aanhang: Dat was ik wel

Hanni reageert na gefluit van eigen aanhang: "Dat was ik wel"

14-10-2017 10:46
3

Bij Anderlecht is Sofiane Hanni niet een van de publiekslievelingen. Toch kan de kapitein van paars-wit mooie statistieken voorleggen. Tijdens de 3-4 winst op KV Mechelen deelde hij bijvoorbeeld weer twee assists uit. Na de match was hij toch niet helemaal tevreden.

In de 75e minuut ging Hanni naar de kant. Nicolae Stanciu kwam in zijn plaats. De Roemeen leek meer applaus te krijgen van zijn vroegere fans dan van zijn huidige supporters. Al gingen de handen ook nog eens op elkaar voor Hanni en dat was toch lang geleden. "Natuurlijk doet dat deugd. Dat ik de voorbije weken werd uitgefloten? Zo zijn supporters nu eenmaal", aldus Hanni in Het Laatste Nieuws.

Ondanks zijn twee assists was Hanni niet helemaal tevreden met zijn wedstrijd. "Kijk: ik ben zelf eigenlijk niet helemaal tevreden met mijn wedstrijd. Ik had het in bepaalde fases nog beter moeten doen. Ik had kunnen scoren, ik kon nog een derde assist geven ... Maar voor iemand als ik is het belangrijk om beslissend te zijn. En dat was ik wel."