Dendoncker deelt Weiler steek uit: Het is plezanter als je de bal hebt

Dendoncker deelt Weiler steek uit: "Het is plezanter als je de bal hebt"

14-10-2017 07:37
2

De eerste wedstrijd onder Hein Vanhaezebrouck leken we een ander Anderlecht gezien te hebben. Enkele spelers herleefden en lieten heel wat goede dingen zien. Eentje daarvan is Leander Dendoncker, die duidelijk genoot van de wedstrijd.

Onder René Weiler had de verdediger/middenvelder het dit seizoen toch moeilijk. Daar is nu geen sprake meer van bij Vanhaezebrouck.  "Weet je, het is zoveel plezanter voetballen als je de bal hebt", reageert Dendoncker met een kleine steek naar Weiler in Het Laatste Nieuws. "En die hadden we vandaag in overvloed. Vooral de eerste helft. Wat we voor de rust op de mat legden, was heel goed."

"Ik heb een moeilijke periode achter de rug. Het vertrouwen was ook helemaal weg. Dat komt geleidelijk aan terug. Vandaag was alleszins het voetbalplezier al helemaal terug", aldus Dendoncker.

De Rode Duivel speelde tegen KV Mechelen (3-4) rechts in de driemansdefensie, niet meteen zijn favoriete positie. "Dat klopt, maar laat dit duidelijk zijn: ik speel waar de trainer mij zet en ik zal steeds het beste van mezelf geven", aldus Dendoncker.