Vanderhaeghe is er klaar voor: Hier en daar wat dingen aangepast

Vanderhaeghe is er klaar voor: "Hier en daar wat dingen aangepast"

13-10-2017 14:35

Terwijl Hein Vanhaezebrouck vrijdagavond al aan zijn eerste opdracht met Anderlecht begint, moet Yves Vanderhaeghe bij Gent nog een dag langer wachten. De ex-coach van Oostende krijgt zaterdag Waasland-Beveren over de vloer. Hij probeerde in zijn eerste week direct zijn eigen accenten te leggen. 

"Het was vroeg dag om eigen accenten te leggen, al heb ik toch hier en daar wat dingen aangepast", citeerde Het Nieuwsblad Vanderhaeghe op de persconferentie. "Ik heb tot nu toe enkel veranderd dat er geen gsm’s meer mogen aan tafel tijdens het eten. Het zal de onderlinge communicatie verbeteren."

En de groep? Die is er klaar voor, aldus Vanderhaeghe. "Ik heb een hongerige groep gezien, één die goed luistert ook. Ik denk dat ze heel scherp aan de aftrap zullen verschijnen. Ik heb sinds gisteren voor het eerst een volledige groep gehad, met alle internationals erbij. Die zijn ook fit teruggekeerd." Makkelijk zal het evenwel niet worden tegen Waasland-Beveren. "Het is een moeilijke tegenstander die met vertrouwen speelt en vrank en vrij hun gang gaan. We zijn gewaarschuwd", aldus Vanderhaeghe.