Speelt Club Brugge toptransfer snel kwijt? Naar een Europese topcompetitie

  Speelt Club Brugge toptransfer snel kwijt? "Naar een Europese topcompetitie"

  vrijdag 13 oktober 2017 om 11:00

  Club Brugge heeft eindelijk terug stabiliteit gevonden op het middenveld, en dat komt vooral door Marvelous Nakamba. Het Zimbabwaanse loopwonder recupereert veel én draagt zijn steentje bij in de opbouw. Zijn landgenoot Vusa Nyoni weet dat hij nog veel beter kan.

  Nakamba testte in 2012 nog bij Cercle Brugge, maar werd doorgestuurd. Toenmalig Cercle-speler Nyoni weet nochtans dat hij veel potentieel heeft. "Hij blinkt uit vanwege zijn mogelijkheden als balafpakker en bovendien heeft hij een goede pass in de voeten. Dat onderscheidt hem van heel wat andere verdedigende middenvelders. Hij laat de ploeg draaien", vertelt Nyoni in Krant van West-Vlaanderen.

  In de toekomst kan het alleen maar beter gaan met de middenvelder. "We zagen trouwens nog lang het beste niet van Marvelous, hij kan nog véél beter. Als hij zich zo blijft ontwikkelen, zie ik hem zeker en vast nog de stap naar een Europese topcompetitie zetten. Ook daar zal hij zeker en vast slagen."

  Plaats een reactie

  freeman +10147
  vrijdag 13 oktober 2017 om 11:46
  Zal natuurlijk binnen afzienbare tijd gaan vertrekken naar hogere competitie . België is dan ook wel een doorgangsland .... Welke club in ons land kan dergelijke spelers dan wel houden ?
  Vind ik leuk
  GBAU +1642
  vrijdag 13 oktober 2017 om 12:37
  Kanté van den Aldi?
  Vind ik leuk
  vrijdag 13 oktober 2017 om 15:49
  Aldi heeft ondertussen ook producten uit het topsegment in zijn aanbod! Kijk maar naar hun kwaliteitswijntje. Nakamba mag gerust van mij gerust gecategoriseerd worden onder de "Grand Cru's". ;)
  Vind ik leuk
  freeman +10147
  vrijdag 13 oktober 2017 om 18:54
  Bedoel je soms qualité ? Of is het .... " Brussels met haar op " ?
  Vind ik leuk
  vrijdag 13 oktober 2017 om 14:13
  Als hij vertrekt naar een topland is dat het teken dat hij goed bezig is en is iedereen content.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Speelt Club Brugge toptransfer snel kwijt? "Naar een Europese topcompetitie"