Verhaeghe wordt hard aangepakt, boze supporters blijven massaal thuis

Verhaeghe wordt hard aangepakt, boze supporters blijven massaal thuis

13-10-2017 10:45
22

De Rode Duivels spelen in november twee oefenwedstrijden, eerst tegen Mexico en daarna tegen Japan. Die laatste match vindt plaats in het Jan Breydelstadion... en dat zint heel wat supporters niet.

Enkele fanclubs dreigen ermee om niet te komen opdagen voor deze partij. "Het is voor ons ondenkbaar om een wedstrijd van onze Duivels bij te wonen in het stadion van vice-voorzitter Bart Verhaeghe. Hij is medeplichtig aan de niet-toekenning van bouwvergunningen voor het nationale voetbalstadion. Zo is het waarschijnlijk zijn uiteindelijke doel om ervoor te zorgen dat de Duivels gaan spelen in Brugge, in het nieuwe stadion van de club waar hij voorzitter van is", klinkt het nogal speculatief in Het Laatste Nieuws.

De supporters willen echter ook een signaal sturen richting de spelers. "De tweede reden is dat we niet kunnen instemmen met de houding van de spelers en de federatie na de wedstrijd tegen Cyprus. De spelers hebben na die wedstrijd niet eens de moeite genomen om hun trouwe fans te groeten en dit is onaanvaardbaar."