Lukaku zal gedefinieerd worden door zijn prestaties in dit soort matchen

"Lukaku zal gedefinieerd worden door zijn prestaties in dit soort matchen"

12-10-2017 23:25

Na een weekje interlandvoetbal wordt er komend weekend weer in de competities gespeeld. Zaterdag trekt Manchester United naar Anfield voor de onvervalste Engelse klassieker tegen Liverpool. Er wordt uiteraard veel verwacht van Romelu Lukaku.

De Rode Duivel begon als een wervelwind bij zijn nieuwe ploeg. Nochtans waren er twijfels, aangezien Lukaku de reputatie had niet vaak te scoren in topmatchen. Tegen Liverpool krijgt hij een eerste kans om het tegendeel te bewijzen. "Deze topwedstrijden zijn een echte test voor hem", vertelde clublegende Gary Neville bij Sky Sports.

"Toen hij tegen Liverpool kwam spelen met Everton, was het nooit goed. Dit is de volgende stap. Op Anfield voetballen is moeilijk en hij zal niet veel ballen krijgen. Het is nu aan hem om te tonen dat hij de mentaliteit heeft om ook topwedstrijden te beslissen voor United. Lukaku zal ook gedefinieerd worden door zijn prestaties in dit soort matchen. Dat is zo als je een spits van wereldklasse bent en voor een team uitkomt dat titelambities heeft", besloot Neville.