Ging Martinez in de fout tegen Cyprus? Ik vind dat een motie van wantrouwen

  Ging Martinez in de fout tegen Cyprus? "Ik vind dat een motie van wantrouwen"

  donderdag 12 oktober 2017 om 19:52

  De Rode Duivels hebben afgelopen dinsdag hun laatste kwalificatiematch voor het WK gewonnen met 4-0 tegen Cyprus. Aangezien onze nationale ploeg al geplaatst was, gunde bondscoach Roberto Martinez enkele sterkhouders rust. Al was dat volgens Eddy Snelders niet naar de zin van de spelers.

  "Je kunt De Bruyne wel eens op de bank zetten, maar dat zou ik toch niet te vaak doen. Je zag Mertens en De Bruyne gisteren wel lachen, maar volgens mij konden ze niet echt gelukkig zijn", vertelde de ex-assistent bondscoach tegenover Sporza. "Cyprus was een galamatch, een bekroning van deze campagne. De toeschouwers wilden Mertens en De Bruyne ook van bij de aftrap zien spelen."

  Foutje Martinez
  "De andere spelers werden belangrijk gemaakt. Met Thorgan Hazard en Tielemans heb je een meerwaarde tegen Cyprus, maar met De Bruyne en Mertens geraak je heel ver. Maak die andere jongens dus belangrijk, maar niet te belangrijk", aldus Snelders, die vindt dat bondscoach Martinez een foutje heeft gemaakt.

  "Mertens wordt afgestraft voor één slechte helft in de modder van Sarajevo. 45 minuten waren voldoende om hem - terecht - te vervangen, maar ook om hem geen nieuwe kans te geven. Ik vind dat een motie van wantrouwen."

  Plaats een reactie

  SD +7970
  donderdag 12 oktober 2017 om 21:38
  Paranoïde commentaar
  Vind ik leuk
  Daknamfan +196
  donderdag 12 oktober 2017 om 22:29
  Als het niet belangrijk is om met je top veldspelers te starten waarom,moet Courtois dan un de gial staan. Hij heeft geen enkele bal moeten pakken dan had ook Mignolet niks moeten pakken. Maar Courtois is een super egoist die zijn collega geen enkele kans gunt.
  Vind ik leuk
  usaboy +721
  vrijdag 13 oktober 2017 om 09:48
  Goed gezien van Martinez. Laat deze 2 geweldige voetballers maar eens voelen dat zij ook moeten presteren. Voor al Dries vind ik soms een beetje arrogant spelen. Hij is goed tot heel goed soms maar nog geen wereldvedette hoor
  Vind ik leuk
  Boktor +667
  vrijdag 13 oktober 2017 om 10:29
  Martinez heeft enkel vriendjes, Dendoncker, Tielemans, Witsel, zij liggen bij hem in de bovenste schuif ook al trappen zij geen deuk in een pake boter zoals Dendoncker. Als België iets wil bereiken in Rusland dan moeten zij deze triner onmiddellijk vervangen door MPH of anders heeft deze uitzonderlijke generatie voetballers, niets bereikt in hun carriere op een groot tornooi. Met deze Martinez en zijn domme ideeen zal het niet lukken.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Ging Martinez in de fout tegen Cyprus? "Ik vind dat een motie van wantrouwen"